هر چقدر که صندلی شما در محل کار راحت و یا به اصطلاح ارگونومیک باشد، اگر از آن درست استفاده نکنید، ممکن است عوارض جسمانی ناخوشایندی برایتان به بار آورد. آدمی سالها آزمود و تجربه کرد تا فهمید چه وسیلهای برای نشستن مناسبتر است. پس از آن هم سالها تلاش کرد تا بداند که طرز صحیح نشستن چگونه است.
افراد در منزل، محیط کار، خیابان، فضای باز و سایر جاها برای نشستن به صندلی نیاز دارند. این وسیله یکی از لوازمی است که باید در طراحی و ساخت آن حتماً استانداردها و نکات ایمنی و حفاظتی رعایت شود. در غیر این صورت، باعث ایجاد امراضی مثل کمر درد، پا درد و ناراحتیهای عضلانی و اختلال در سلامتی جسمانی میشود.
در انتخاب صندلی اداری چنانچه تکیهگاه و نشیمنگاه آن بیحرکت باشد، کاربر نمیتواند به راحتی بالاتنۀ خود را در وضعیتی که تمایل دارد حرکت دهد. بنابراین برای حل این مشکل از پشتی صندلی فاصله میگیرد که در نتیجه حمایت پشتی صندلی را از دست میدهد. از طرف دیگر، اغلب صندلیهای کاری، تمام مناطق چهارگانه ستون فقرات را به طور یکسان پوشش نمیدهند. تغییر وضعیت بدن در حالت نشسته توسط مفاصل لگن و ران، زانو و مچ پا صورت میگیرد. یک صندلی کاربردی و ایدهآل میبایست امکان حرکت مناسب این مفاصل را فراهم کند. در صورتی که نمیتوانید ارتفاع صندلی خود را به گونهای تنظیم کنید که پاهای شما به زمین برسند یا به طور کلی صندلی قابلیت تنظیم ندارد، از زیرپایی استفاده کنید.
هر صندلی اداریِ مناسب، معیار و ویژگیهایی دارد که در صورت رعایت کردن آنها، میتوان از آن بیشترین بهره را برد. در ادامه به چند مورد آن اشاره میکنیم: